Јединствени апартмани у Србији

kremenko apartman medeni mesec banja zdrelo

Медени месец у апартманима "Кременко" у Бањи Ждрело у Царевом конаку

ponuda za autobuseПосебне погодности дајемо организованим групама туриста, планинара, спортиста, и сл.

Позовите да се договоримо.

 

 

muzika uzivo carev konak 30 april 2017

smestaj banja zdrelo carevkonak sl bazeniУ самом подножју хомољских планина на десетак километара од Петровца на Млави налази се Бања Ждрело. Геотермални извор је непосредно поред пута који иде према Жагубици и Бору на самом уласку у Горњачку клисуру. Из бушотине избива јак млаз термоминералне воде чија температура на површини воде износи око 40° C степени. Вода долази са дубине од 180 м где температура прелази 80° C степени. Пошто пролази кроз хладне слојеве земље, на површини постиже и задржава константну температуру од 40° C и лети и зими.

kuhinja restoran carevkonak 000У нашем ресторану спрема се традиционална етно кухиња, са српско-влашким мотивима и акцентом на органске пољопривредне производе.
На менију се налазе јела карактеристична за ово поднебље, као и мени интернационалне кухиње. Наша винска карта садржи богату селекцију вина са посебним географским пореклом.

smestaj banja zdrelo carevkonak restoranРесторан, кухиња, пространо двориште за шетњу и игру деце, као и обезбеђен паркинг за госте.
Ресторан сала располаже са 150 седећих места, зато је веома погодан за већа окупљања, као што су свадбе, крштења, рођендане, славља ...
Састоји се од две просторије које су повезане, један део је за пушаче, док је други део предвиђен за непушаче.
У склопу ресторана налази се и велика прелепа башта са два пространа базена.
Наше љубазно особље се увек труди да Вам изађе у сусрет, без обзира шта се од њега тражи. Такође води рачуна о поштовању нашег кућног реда. Особље ће вам љубазно одговорити на сва ваша питања, позвати такси, помоћи око пртљага и сл.

smestaj banja zdrelo carevkonak 001Царев конак“ нуди мирно уточиште од градског живота, располаже са две врсте смештајних јединица (апартман и двокреветне собе) капацитета са укупно 27 кревета са свим пратећим садржајима, у непосредном окружењу бање.

„Царев конак“ вам омогућава преноћиште у собама одличног квалитета као и услуге ресторана са изванредном локалном – етно и интернационалном кухињом, са посебном винском картом нашег поднебља.

Поседујемо квалитетне двокреветне и трокреветне собе – добро опремљене, са пријатном климом и са прелепим погледом на бању и хомољске планине.
Све собе су засебне јединице са тремом, свака има засебан улаз, свака има сопствено купатило, тоалет, Wi-Fi.

ВИДЕО ГАЛЕРИЈА СОБА

Foto - Ivica J. i Ana M. Štamparija ADD VERT